Novosti

Natječaj za 4 osobe

Posted by on srp. 28, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Natječaj za 4 osobe

Raspisan je novi natječaj za zapošljavanje 4 osobe u proizvodnom pogonu na radnim mjestima – tisak i proizvodnja vrećica. Rad se odvija u smjenama. Natječaj traje do 31.08.2017. Link na puni tekst o zaposlenju.

pročitajte više

Završeni projekt Ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju radi optimiziranja poslovnih procesa tvrtke MURAPLAST d.o.o.

Posted by on srp. 27, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Završeni projekt Ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju radi optimiziranja poslovnih procesa tvrtke MURAPLAST d.o.o.

pročitajte više

Natječaj za 6 osoba

Posted by on lip. 15, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Natječaj za 6 osoba

Raspisan je novi natječaj za zapošljavanje 6 osobe u proizvodnom pogonu na radnim mjestima – tisak i ekstruzija. Rad se odvija u smjenama. Natječaj traje od ove objave do 05.07.2017. Link na puni tekst o zaposlenju.

pročitajte više

Projekt Uvođenje linije za tisak fleksibilne ambalaže uspješno je završen

Posted by on ožu. 18, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Projekt Uvođenje linije za tisak fleksibilne ambalaže uspješno je završen

pročitajte više

Projekt: Ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju radi optimiziranja poslovnih procesa tvrtke MURAPLAST d.o.o.

Posted by on ožu. 1, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Projekt: Ulaganje u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju radi optimiziranja poslovnih procesa tvrtke MURAPLAST d.o.o.

pročitajte više

Isporučena linija za tisak, montaža u tijeku

Posted by on velj. 22, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Isporučena linija za tisak, montaža u tijeku

pročitajte više

Završena javna nabava revizije projekta

Posted by on velj. 10, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Završena javna nabava revizije projekta

   

pročitajte više

Započeta javna nabava za reviziju projekta Uvođenje linije za tisak fleksibilne ambalaže

Posted by on sij. 19, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Započeta javna nabava za reviziju projekta Uvođenje linije za tisak fleksibilne ambalaže

pročitajte više

Novi natječaj za 14 osoba

Posted by on sij. 12, 2017 in Novosti | Komentari isključeni za Novi natječaj za 14 osoba

Raspisan je novi natječaj za zapošljavanje četrnaest osobe na raznim radnim mjestima – tisak, ekstruzija i konfekcija. Radi se u smjenama. Natječaj traje od ove objave do 15.02.2017. Link na puni tekst o zaposlenju.

pročitajte više

Novi kapaciteti

Posted by on ruj. 27, 2016 in Novosti | Komentari isključeni za Novi kapaciteti

U rujnu ove godine uspješno su završene instalacije linije za proizvodnju višekratnih plastičnih vrećica s fleksibilnom ručkom te linije za ekstudiranje višeslojnog polietilenskog filma koji primarno služi kao industrijska ambalaža. Linija za ekstrudiranje je posebno optimirana za program teških vreća (FFS crijevni film) te osobito pogodna za polietilenske filmove za...

pročitajte više