ZAPOSLENJE U MURAPLAST-U

Na ovoj stranici objavljeni su natječaji za zaposlenje u MURAPLAST-u.

Zadnja objava dokumenta je 21.08.2017. 

Raspisani je natječaj za 4 osoba za radno mjesto Radnik u pogonu. Natječaj traje do 31.08.2017.

Trenutno zapošljavamo preko 220 osobe. U 2017. planiramo povećati broj zaposlenika na 230 osoba. Starije molbe od 01.06.2017. neće biti uzete u obzir. Molbe za posao se primaju bez obzira na raspisani natječaj. Tražene struke za rad u pogonu su generalno tehničari tehničkog smjera (elektrotehničar, grafički tehničar, tehničar za računarstvo...). 

Kod dolaska na razgovor potrebno je donijeti presliku svjedodžbe.

 

  1. Radno mjesto: Radnik u pogonu (strojar tiska, strojar na proizvodnji vrećica)

 

Opis posla:

Radi se u automatiziranom proizvodnom pogonu prerade plastike i papira. Ovisno o sektoru osoba poslužuje i upravlja strojevima za preradu plastičnih masa ili papira.

U slučaju proizvodnje vrećica radi se u proizvodnom pogonu na automatiziranom stroju za proizvodnju vrećica. Zaposlenik poslužuje i upravlja strojem za proizvodnju vrećica, pakira proizvode, mijenja role i radi slične poslove.

U slučaju tiska osoba radi na tiskarkom stroju (fleksotisak) ili strojevima za izradu fleksibilne ambalaže. Zaposlenik poslužuje i upravlja strojevima za flekso tisak, kaširanje, rezanje, pakira proizvode, mijenja role i radi slične poslove.

 

Općina Kotoriba

Županija Međimurska

 

Traženo osoba: 4

Početak rada: kolovoz 2017.

 

Razina obrazovanja: trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, bez potrebnog iskustva, preferiramo završenu struku tehničkog smjera

Način zaposlenja: Početno određeno na 2-3 mjeseci

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme. Radno mjesto zahtjeva rad u četiri smjene (dva dana jutarnja smjena, dva popodnevna, dva dana noćna smjena, dva dana slobodno).

Ostali uvjeti: plaćanje putnih troškova za relacije dalje od 6 km, mogućnost napredovanja, dobra početnička plaća

Napomena: Na području Muraplast-a strogo je zabranjeno pušenje.

Kontakt osoba za primanje molbi je:

 

Davor Ujlaki
MURAPLAST d.o.o.
Sajmišna 16
40329 Kotoriba

posao@muraplast.com

 --------------------------------------------------------------

U većini sektora poduzeća (tisak, konfekcija) neprepoznavanje boja znači automatsku diskvalifikaciju kod natječaja za radno mjesto. Ukoliko niste sigurni da li dobro raspoznajete boje možete to možete lako provjeriti on line testom na nekim od stranicama:

http://www.optometrija.net/pogreske-oka/test-vida-boje/

http://colorvisiontesting.com/ishihara.htm

--------------------------------------------------------------

Traži se pismena molba putem email-a (preferirano) ili pošte. Dovoljna je molba ili popratni dopis iz kojeg se vidi za koje mjesto ste zainteresirani, životopis i eventualno preporuka. Nema potrebe slanja dokumenata poput domovnice i drugih osobnih dokumenata osim naknadno pri zaposlenju. Kod dolaska na razgovor potrebno je donijeti presliku svjedodžbe.

Molim prije slanja molbe da provjerite da li Vaša molba ili životopis sadrži točne kontakt informacije.

Politika poduzeća ne dozvoljava zapošljavanje osoba mlađih od 18. godina.

 

Prednost imaju kandidati koji žive u radijusu 20 km od Kotoribe. U slučaju smjenskog rada, kandidate koji su daleko od MURAPLAST-a (dalje od jednog sata vožnje od Kotoribe) nećemo uzeti u obzir osim ako u molbi nije izražena namjera preseljenja bliže Kotoribi. 

Napomene:

MURAPLAST je privatno poduzeće te stoga:

MURAPLAST NEMA OBVEZU ZAPOŠLJAVANJA NIKOGA UNATOČ RASPISANOM NATJEČAJU.

MURAPLAST NEMA OBVEZU KANDIDATIMA JAVLJATI ISHOD NATJEČAJA. UKOLIKO VAS NAMJERAVAMO ZAPOSLITI KONTAKTIRATI ĆEMO VAS S KONKRETNOM PONUDOM KOJA ĆE SADRŽAVATI PONUĐENE UVJETE KAO ŠTO SU VISINA PLAĆE, TRAJANJE UGOVORA, RADNO MJESTO I DRUGE POTREBNE STVARI.

MURAPLAST MOŽE ZAPOSLITI OSOBE BEZ RASPISANOGA NATJEČAJA.

Proces zapošljavanja u MURAPLAST-u je diktiran trenutnom situacijom, potrebama te budućim planovima.

Starije molbe od 2 mjeseca se u pravilu ne uzimaju u obzir kod novo-otvorenog natječaja stoga je za novi natječaj preporučeno poslati novu molbu (preferirano e-mailom).

U slučaju kašnjenja pristigle molbe (rok za predaju molbe je prošao) molba će se pregledati i uvažiti.

Može se slati molba za zaposlenje bez obzira na natječaj. Ukoliko je kandidat zanimljiv vjerojatno će se pozvati na razgovor bez obzira što nije raspisani natječaj. Tražene struke za rad u pogonu su generalno tehničari tehničkog smjera (elektrotehničar, grafički tehničar, tehničar za računarstvo....).

Na području MURAPLAST-a vrijedi zabrana pušenja.