Početna 5 Industrije 5 Muraplast proizvodi za proizvodnju tjestenine

Muraplast proizvodi za proizvodnju tjestenine

Muraplast proizvodi za proizvodnju tjestenine

Muraplast nudi različite vrste i opcije za pakiranje tjestenine.

Domaćinstvo

Muraplast nudi različite vrste i opcije za pakiranje tjestenine.

Domaćinstvo

Pobrinite se za prepoznatljivost vašeg proizvoda u dućanima uz pomoć Muraplasta! Naši proizvodi za pakiranje tjestenine ne samo da održavaju kvalitetu hrane nego služe i za vidljivost brenda proizvođača tjestenine. Također nudimo pakiranje koje služi za zaštitu robe tijekom prijevoza i skladištenja.

Naša ponuda za sektor proizvodnje tjestenine uključuje različita rješenja pakiranja. Za pojedinačno PE pakiranje nudimo višeslojnu fleksibilnu ambalažu kao i FFS filmove, s tiskom prilagođenim vašim zahtjevima.

Naš asortiman uključuje i termoskupljajuće filmove za skupno pakiranje kao i filmove za pokrivanje paleta, uključujući stretch hood i shrink hood opcije, koji se koriste za zaštitu paleta.

Filmovi s različitim opcijama perforacije, pojedinačni listovi kao i vreće u roli, koji odgovaraju posebnim zahtjevima klijenata, zaokružuju našu ponudu.

Obratite nam se s povjerenjem!

Osigurajte prepoznatljivost Vašeg brenda i učinkovito pakiranje uz Muraplast! Nudimo širok izbor vrećica i ambalažnih artikala za sektor proizvodnje robe za domaćinstvo, koji odgovaraju Vašim potrebama.

Za navedenu industriju prednjačimo u proizvodnji vrećica, koje uključuju papirnate i plastične vrećice, s različitim opcijama ručaka i atraktivnom dizajnom, čime se promovira Vaš brend. Također izrađujemo kurirske vrećice s jednom trakicom za jednostavno pakiranje poštanskih pošiljaka.

Muraplast je specijaliziran za proizvodnju srednjih do velikih serija. Minimalna količina narudžbe iznosi nekoliko desetaka tisuća komada vrećica.

Naš asortiman s primjenom u navedenom sektoru uključuje i građevinsku foliju, koja služi za zaštitu od vremenskih utjecaja i nečistoća. Osim toga nudimo industrijske vreće u više varijanti ovisno o konkretnim zahtjevima u skladu s Vašim proizvodom, kao i vreće u roli različitih opcija i mogućnosti tiska i perforacija.

Obratite nam se s povjerenjem!