ZAPOSLENJE U MURAPLAST-U

Na ovoj stranici objavljeni su natječaji za zaposlenje u MURAPLAST-u.

Zadnja objava dokumenta je 14.09.2018. 

Raspisani je natječaj za 5 osoba. 3 osobe za tisak (strojar tiska), 1 osoba za rad na liniji za ekstudiranje PE filma (strojar ekstruzije) i 1 održivač.

Natječaj traje od 14.09.2018 do 12.10.2018 ili do popunjenja.

Trenutno zapošljavamo preko 230 osobe. Za svaki natječaj traži se nova molba. Molbe za posao se primaju bez obzira na raspisani natječaj. Tražene struke za rad u pogonu su generalno tehničari tehničkog smjera (elektrotehničar, grafički tehničar, tehničar za računarstvo...). 

 

  1. Radno mjesto: Stojar tiska (M)

Opis posla:

Radi se u proizvodnom pogonu na tiskarkom stroju (fleksotisak). Zaposlenik poslužuje i upravlja strojem za flekso tisak, pakira proizvode, mijenja role i radi slične poslove . Radi se s bojama na bazi alkohola (nitroceluloze) ili vode (akril). Tiska se na plastične materijale ili papir u roli.

napomena: Na području Muraplast-a strogo je zabranjeno pušenje.

Općina Kotoriba

Županija Međimurska

Traženo radnika: 3

Razina obrazovanja: 3 godine i 4 godine strojarskih ili tehničkih smjerova.

Radno iskustvo: nije potrebno, ali poželjno

Način zaposlenja: Početno određeno na 2-3 mjeseci

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme. Radno mjesto zahtjeva rad u 4 smjene (dva dana jutarnja smjena, dva popodnevna, dva dana noćna smjena, dva dana slobodno).

 

  1. Radno mjesto: Strojar ekstruzije (M)

Opis posla:

Radi se u proizvodnom pogonu na automatiziranom stroju za ekstruziju polietilenskih filmova i folija. Zaposlenik poslužuje i upravlja strojem za ekstruziju, skida role, pakira proizvode, sipa sirovinu, kontrolira kvalitetu i radi slične poslove .

napomena: Na području Muraplast-a strogo je zabranjeno pušenje.

Općina Kotoriba

Županija Međimurska

Traženo radnika: 1

Razina obrazovanja: 3 godine i 4 godine strojarskih ili tehničkih smjerova.

Radno iskustvo: nije potrebno, ali poželjno

Način zaposlenja: Početno određeno na 2-3 mjeseci

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme. Radno mjesto zahtjeva rad u 4 smjene (dva dana jutarnja smjena, dva popodnevna, dva dana noćna smjena, dva dana slobodno).

 

  1. Radno mjesto: Održivač

Opis posla:

Rad u sektoru održavanja u automatiziranom proizvodnom pogonu prerade plastike (ekstruzija, tisak, konfekcija, reciklaža) i papira (tisak, konfekcija). Svi poslovi vezani uz održavanje strojeva, uređaja i pogona. Otklanjanje mehaničkih, električnih i ostalih kvarova na strojevima. Radi se u timu i opis poslova ovisi o sklonosti pojedinca. Npr. može biti izrada pojedinih dijelova strojeva i uređaja, strojna obrada na strojevima: tokarilica, bušilica, brusilica, glodalica, CNC u slučaju sklonosti prema strojnoj obradi ili pak sve vezano za elektroniku, automatiku, mehaniku…

Općina Kotoriba

Županija Međimurska

Traženo osoba: 1 

Razina obrazovanja: srednja ili viša stručna sprema (bitnije iskustvo)

Potrebna znanje ovisi o specijalizaciji: mehanika, strojna obrada, elektrika, elektronika…

Radno iskustvo: minimalno 3 godine

Način zaposlenja: Početno probno određeno na 2-3 mjeseci

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme – 2 smjene: jutarnja i popodnevna, mogućnost pojave prekovremenog rada

Ostali uvjeti: postojanje dežurstva (koja su naravno plaćena), prebivalište osoba mora biti u radijusu do dvadesetak kilometara od Kotoribe

Napomena: Na području Muraplast-a strogo je zabranjeno pušenje.

--------------------------------------------------------------

Samom prijavom na natječaj za posao kandidat automatski daje privolu MURAPLAST-u za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj, te dokumentaciji dostavljenoj s prijavom (molbi, životopisu i ostalim dokumentima), a u svrhu provedbe trenutno aktualnog natječaja.

Ako kandidat želi ostaviti svoje osobne podatke i za buduće natječaje za posao, kandidat mora dati svoju privolu u obliku obrasca. Link za Obrazac za privolu. U protivnom će se svi osobni podaci vezani za prijavu na natječaj čuvati do 21 dan od završetka natječaja, te će se nakon toga trajno uništiti.

U slučaju da se molba šalje u vrijeme kada natječaj nije raspisan ona vrijedi i za sljedeći natječaj.

Kandidat može u svako doba, u potpunosti ili djelomično, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Opoziv privole možete ostvariti popunjavanjem obrasca i slanjem na szop@muraplast.com ili putem pošte na MURAPLAST d.o.o., Sajmišna 16, HR-40329 Kotoriba. Obrazac za povlačenje privole.

Znači za prijavu na postojeći natječaj ne treba dodatna privola jer je privola Vaša molba za posao dok za natječaje u budućnosti treba privola. Podatke koristimo isključivo za svrhu zapošljavanja. Oni se nikome dalje ne prosljeđuju. 

 --------------------------------------------------------------

Kod dolaska na razgovor poželjno je donijeti presliku svjedodžbe.

 

Email za primanje zamolbi za posao: posao@muraplast.com

 

Kontakt osoba za primanje molbi je:

Marko Kedmenec

MURAPLAST d.o.o.

Sajmišna 16

40329 Kotoriba

040/683215

posao@muraplast.com

 --------------------------------------------------------------

U dijelu sektora poduzeća (tisak, konfekcija) neprepoznavanje boja znači automatsku diskvalifikaciju kod natječaja za radno mjesto. Ukoliko niste sigurni da li dobro raspoznajete boje možete to možete lako provjeriti on line testom na nekim od stranicama:

http://www.optometrija.net/pogreske-oka/test-vida-boje/

http://colorvisiontesting.com/ishihara.htm

--------------------------------------------------------------

Traži se pismena molba putem email-a (preferirano) ili pošte. Dovoljna je molba ili popratni dopis iz kojeg se vidi za koje mjesto ste zainteresirani, životopis i eventualno preporuka. Nema potrebe slanja dokumenata poput domovnice i drugih osobnih dokumenata osim naknadno pri zaposlenju. Kod dolaska na razgovor poželjno je donijeti presliku svjedodžbe.

 

Molim prije slanja molbe da provjerite da li Vaša molba ili životopis sadrži točne kontakt informacije. 

 

Politika poduzeća ne dozvoljava zapošljavanje osoba mlađih od 18. godina.

 

Prednost imaju kandidati koji žive u radijusu 20 km od Kotoribe. U slučaju smjenskog rada, kandidate koji su daleko od MURAPLAST-a (dalje od jednog sata vožnje od Kotoribe) nećemo uzeti u obzir osim ako u molbi nije izražena namjera preseljenja bliže Kotoribi. 

 --------------------------------------------------------------

Koje podatke bih trebao uvrstiti u moj životopis?

U pravilu ljudi stavljaju u svoje životopise osobne podatke koji se mogu grupirati na sljedeći način: 1) identifikacijski podaci (ime, prezime, godina rođenja); 2) podaci za kontakt (adresa boravišta, broj telefona, adresa elektronske pošte); i 3) informacije o obrazovanju, vještinama, radnom iskustvu (završena škola ili fakultet, završeni treninzi i tečajevi, prethodni poslodavci, službena radna mjesta i opisi posla). Općenito, odluka o pojedinim informacijama koje će se naći u Vašem životopisu ovisi o Vama. U svakom slučaju je uputno izbjegavati stavljanje nepotrebnih informacija koje nisu bitne za postupak zapošljavanja (npr. informacija o bračnom statusu, broj osobne iskaznice ili OIB, nevažni interesi i hobiji).

 

informacija skinuta sa Vodiča za nezaposlene: link

 --------------------------------------------------------------

 

Napomene:

 

MURAPLAST NEMA OBVEZU ZAPOŠLJAVANJA NIKOGA UNATOČ RASPISANOM NATJEČAJU.

MURAPLAST NEMA OBVEZU KANDIDATIMA JAVLJATI ISHOD NATJEČAJA. UKOLIKO VAS NAMJERAVAMO ZAPOSLITI KONTAKTIRATI ĆEMO VAS S KONKRETNOM PONUDOM KOJA ĆE SADRŽAVATI PONUĐENE UVJETE KAO ŠTO SU VISINA PLAĆE, TRAJANJE UGOVORA, RADNO MJESTO I DRUGE POTREBNE STVARI.

MURAPLAST MOŽE ZAPOSLITI OSOBE BEZ RASPISANOGA NATJEČAJA.

 

Proces zapošljavanja u MURAPLAST-u je diktiran trenutnom situacijom, potrebama te budućim planovima.

 

Datum natječaja nije strogo definiran te u slučaju kašnjenja pristigle molbe (rok za predaju molbe je prošao) molba će se vjerovatno pregledati i uvažiti.

 

Može se slati molba za zaposlenje bez obzira na natječaj. Ukoliko je kandidat zanimljiv vjerojatno će se pozvati na razgovor bez obzira što nije raspisani natječaj. Tražene struke za rad u pogonu su generalno tehničari tehničkog smjera (elektrotehničar, grafički tehničar, tehničar za računarstvo....).

 

Na području MURAPLAST-a vrijedi zabrana pušenja.